Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’de görev değişikliği

İYİ Parti Kalkınma Politikaları

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Ümit Özlale görevinden ayrıldı. Ayrılığı İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu  yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu. Açıklama şöyle:

Sayın Özlale 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız olarak ilan edilmiştir. Görev süresi boyunca ülkemiz için çok önemli projeler geliştiren Sayın Özlale, yaklaşan yerel  seçimlerde İzmir için de büyük bir proje seferberliğine hazırlanmaktadır.  Bu çerçevede; seçime kalan sınırlı süreyi dikkate alarak kalan beş ayda yalnızca İzmir’deki  seçim kampanyasına odaklanabilmek için Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılma isteğini Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e sunmuş ve söz konusu talep Genel  Başkanımızca da uygun bulunmuştur.
Birlikte alınan bu karar doğrultusunda Başkanlık Divanımızda; Kalkınma Politikaları Başkanlığı  yerine Sanayi ve Teknoloji Başkanlığımız kurulmuş olup bu göreve Genel Başkan Yardımcımız Sayın M. Cem Özdemir getirilmiştir. Ayrıca Sayın Özdemir’den boşalan Mali İşler Başkanlığı görevi de vekâleten Seçim İşleri Başkanımız Sayın Sedat Aksakallı tarafından yürütülecektir. (Sami Gökçe)