Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yayman: Atatürk yaşasaydı AKP’yi desteklerdi

AKP’li vekil, yarınki CHP

AKP’li vekil, yarınki CHP Kurultayı öncesi ;”Eğer bugün Mustafa Kemal Atatürk hayatta olsaydı AK Parti’yi ve Tayyip Erdoğan’ı desteklerdi ve bu yaşananları gördükten sonra CHP’lileri, parti yönetimini elinde sopayla kovalardı” şeklinde çok tartışılacak bir açıklama yaptı

Hatay AKP milletvekili e TBMM Dijital mecralar komisyonu başkanı Hüseyin Yayman, yarınki CHP Kurultayı öncesinde bu partinin derin bir kriz yaşadığının altını çizerek :”CHP’nin sorunları Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu değişimiyle çözülecek sorunlar değildir. CHP, çok daha derin bir kriz yaşamaktadır. Eğer bugün Mustafa Kemal Atatürk hayatta olsaydı AK Parti’yi ve Tayyip Erdoğan’ı desteklerdi ve bu yaşananları gördükten sonra CHP’lileri, parti yönetimini elinde sopayla kovalardı. CHP’de kurultayı kim kazanırsa kazansın sorunlar var olmaya devam edecektir” şeklinde tart açıklaması yaptı
TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, muhalefetin 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarının sönük geçeceği şeklindeki iddiaları, Hatay’da deprem yaralarının sarılması, İsrail’in Gazze’ye saldırması ve yarınki CHP kurultayı başta olmak üzere birçok konuda görüşlerini yansıtan AKP’li vekil Hüseyin Yayman’ın açıklamalarından ana başlıklar şöyle:
29 EKİM ÜZERİNE
“Muhalefetin kutlamalarla ilgili yalan siyasetinin, boğazın serin sularına gömüldüğünü, 29 Ekim’de tüm gün yapılan faaliyetlerde ve Türk donanmasının boğazdan geçişinde bir kez daha gördük. Bir kez daha yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Türkiye Yüzyılı, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti diyoruz.”
DEPREM YARALARININ SARILMASI
“Hatay’ın, yeniden ayağa kaldırılması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.Depremzedeleri hiçbir zaman unutmadık,unutmayacağız.Yaraları beraberce saracağız ve inşallah Hatay’ımızı yeniden inşa edeceğiz. Mazide olduğu gibi Hatay’ı doğunun kraliçesi haline getireceğiz ve inşallah tarihi Antakya’yı yeniden ayağa kaldıracağız.”
İSRAİL’İN GAZZE SALDIRISI
“İsrail,Gazze’ye yönelik saldırılarını sürdürüyor. İsrail, insanlık suçu işlemeye, ABD ve Avrupa da bu suça ses çıkartmamaya devam ediyor.
Bu konuda Türkiye’nin tutumu en başından beri doğru ve net. insanlık tarihinin en korkunç savaşlarından biri olan bu saldırıların bir an önce son bulmasını temenni etmekteyiz
Biz buna savaş diyoruz ve bu hibrit savaş da gerçekten bir utanç vesikası olarak devam etmektedir. İsrail’e terörist diyen, İsrail’i kınayan mesajlar, çocuk ölümlerine dikkati çeken mesajlar yayımlanmamakta ve İsrail bu savaşın haklı galibi olarak ifşa edilerek gösterilmektedir. Bu tür mesajları paylaşmayanlar, bir şekilde engellenmektedir.”
CHP’DE DERİN KRİZ VAR
“CHP derin bir kriz yaşıyor. CHP’nin sorunları Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu değişimiyle çözülecek sorunlar değildir. CHP, çok daha derin bir kriz yaşamaktadır. Eğer bugün Mustafa Kemal Atatürk hayatta olsaydı AK Parti’yi ve Tayyip Erdoğan’ı desteklerdi ve bu yaşananları gördükten sonra CHP’lileri, parti yönetimini elinde sopayla kovalardı. CHP’de kurultayı kim kazanırsa kazansın sorunlar var olmaya devam edecektir. Parti kadrolarının, parti siyasetinin ve lider değişimi haricinde bir siyaset takip edilmesiyle CHP ancak Türkiye’de bir iktidar alternatifi haline gelecektir.”
İYİPARTİ MİLLETVEKİLİ İSTİFASI
-İYİ Parti Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, partisinden istifa etmekle gerçekleri gördü. Bunun için kendisini tebrik ediyorum. Diğer vekillere de inşallah bir esin kaynağı olur.”-Adil Yeşildağ-