Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da 4.8 Deprem korkuttu!

Afet ve Acil Durum

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından verilen bilgilere göre, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 8 kilometre olarak belirlendi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.9 olarak açıkladı. 

Hatay Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, depremin Kırıkhan merkezli olduğunu ve herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını belirtti. Ayrıca, gelişmelerin yakından takip edildiği ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmekte olduğu ifade edildi.

Bakan Yerlikaya’dan Hatay’daki Deprem Sonrası Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremin ardından saha tarama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Yerlikaya, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmalarını yürüttüğünü ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti. Ayrıca, depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

AFAD tarafından yapılan açıklamada ise henüz olumsuz bir durumun yaşanmadığı ve saha tarama çalışmalarının devam ettiği vurgulandı. – Yusuf Cemil Karaçay-