Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konteyner eczanelere hırsızlar dadandı

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası Genel Başkanı Eczacı Nurten Saydan, Hatay’daki 110 konteyner eczanenin 3’ünde hırsızlık yaşandığını açıkladı.

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası

6 Şubat depreminin ardından Hatay’da meydana gelen yıkmalardan dolayı birçok eczane de yıkılmıştı. Deprem sonrası yaraların sarılmaya çalışıldığı kentte geçici olarak konteyner iş yerleri kuruldu. Kurulan iş yerleri arasında Eczacılar da konteynerler de hizmet vermeye başladı. Şehirde toplamda 110 konteyner eczane hizmet veriyor. Geçtiğimiz günlerde ise bu hizmet veren 110 konteyner eczanenin 3’ünde hırsızlık yaşandı. Konteyner eczanelere giren hırsızlar ilaç başta olmak üzere, para ve eczanedeki değerli eşyaları çaldı. Son günlerde 3 konteyner eczanede hırsızlık yaşanması diğer konteyner eczane sahiplerini de endişelendirdi. Tüm Eczacı İşverenler Sendikası Genel Başkanı Eczacı Nurten Saydan, güvenlik konusunda yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.
Konuyla ilgili konuşan Tüm Eczacı İşverenler Sendikası Genel Başkanı Eczacı Nurten Saydan,” 6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da ikisi konteynır biri betonarme olan 3 eczaneye hırsız girdi. Depremden bu yana vatandaşa ilaç hizmeti vermek için uğraşan eczacılarımız, maddi zararın yanında şimdi de can güvenliğinden endişeli” dedi. – Yusuf Cemil Karaçay-