Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Corendon Alanya’yı 4’ledi

Galatasaray Corendon Alanyaspor’u Ali

Galatasaray Corendon Alanyaspor’u Ali Sami Yen’de 4 farklı yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Maçın ilk golü 37. dakikada icardi’den geldi. Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Mertens sağ ayağıyla ortayı yaptı, kale sahasında bulunan Icardi Ertuğrul’un sağından ağlarla buluştu: 1-0,Dakikalar 45′ Gi gösterirken sahanın en iyilerinden olan Mertens ceza sahası dışından attığı şutla takımını iki farka taşıdı. 59,dakikada Kazımcan yaptığı ortayı Icardi kafayla arka  direğe  bıraktı Mertens’in dokunuşuyla top köşeden ağlara gitti: 3-0

Son dört maçtır  golsüz  geçmeyen Zaha 70, dakikada harika bir vuruşla  takımının 4, golünü attığı ve maç bu skorla bitti.an dolu maçı Galatasaray 4-0’lık skorla kazandı.

Maçın ardından açıklama yapan  Okan Buruk, “Bugün kadına karşı şiddetle mücadele günü. Hepimiz için, dünya için kadına karşı şiddeti kınayarak başlamak istiyorum. Çok güzel bir sonuç. Buna ihtiyacımız vardı. Önceki haftalarda pozisyonları sonlandırma anlamında sorun yaşıyorduk. Bugün maçı erken bitirdik. Topun daha çok bizde olduğu, pas trafiğini artırdığımız, pas kayıplarını azalttığımız ve rakipten topu hızlı kaptığımız bir maçtı. Çok fazla gol pozisyonu bulduk. Alanyaspor’da iyi, hızlı oyun ve kontratak için uygun oyuncular var. Fırsat vermedik. Önemli bir galibiyet aldık. Hem 4-0’lık galibiyet hem de moral bulduk. Az süre alan oyuncuların performansı da önemliydi” diye konuştu.

Buruk, “Sakatlıkları değerlendireceğiz. Davinson ile ilgili MR çekilecek. İnşallah önemli bir şey yoktur. Abdülkerim’in Manchester United maçına yetişeceğini düşünüyoruz. Beklentimiz yüksek. Bir sonraki maçta hazır olacağını düşünüyorum. O pozisyonda Nelsson ve Kaan var. Orta sahada 4 oyuncumuz var. Tecrübeli oyuncularımız var. Bu oyunculardan ikisini seçip sahaya çıkacağız” ifadelerini kullandı.
Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, göreve geldiği günden beri kendisini ve ekibini çok başarısız bulduğunu söyledi.

Tekke, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında RAMS Park’ta 4-0 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Alınan skordan sonra değerlendirme yapmanın kolay olmadığını aktaran Tekke, “Maalesef bugün olumlu cümlem yok. Galatasaray’ı tebrik ederim. Maçın skoru farklı olabilirdi. Gol de atabilirdik ama daha fazla da yiyebilirdik. Maç, tamamen Galatasaray’ın kontrolünde geçti.” dedi.

Fatih Tekke, yaklaşık 10 yıldır teknik direktörlük yaptığını belirterek, “9-10 yıldır bu işi yapmaya çalışıyorum. Şu ana kadar tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik. Geçen sene İstanbulspor ile kazandığımız şeylerin üzerine Alanya’ya geldik. Amacımız Alanyaspor’u olması gereken seviyeye getirmekti. Bunun için kendimce, ekibimle izin yapmadan çalışıyorum. Amacım takımlarımı düzenli hale getirmek. Bugün beni en çok üzen şey düzensizlikti. Neticesinde tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. Burası bir ilçe takımı ama büyük işler yapmış bir takım. Amacımız kulübü daha kötü hale getirmek değil. Nasibimiz böyle oldu. Bu düzensizliği neden düzeltemediğimle ilgili bir değerlendirme yapacağım, düşüneceğim.” diye konuştu.

Moralsiz olduğunu aktaran tecrübeli teknik adam, “Moralim çok iyi değil. Alanyaspor camiasından da özür dileriz. Pes etmek diye bir konum olmaz ama check edeceğim. Galatasaray’a burada yenilmek çok absürt bir durum değil ama aşırı düzensizlik beni üzdü. Göreve geldiğimiz 25 günde daha iyi olmadık. Kendim ve ekibimi başarısız değil çok başarısız buluyorum. Bunu check edeceğim.” ifadelerini kullandı. (Sami Gökçe)