Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dr. Akın Çam, Arsuz Belediye Başkanlığına Talip

Arsuz’da CHP’nin Belediye Başkanlığı

Arsuz’da CHP’nin Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Gelişim Hastanesi İç hastalıkları Uzmanı Doç.Dr Akın Çam, Arsuz’u halk meclisleriyle yönetmeyi vaat ediyor. Beraberinde CHP Hatay Milletvekili Dr Riyad Kırmızıoğlu ve İskenderun eski İlçe Başkanlarından Jorj Basus ile birlikte CHP Arsuz İlçe Teşkilatı’na giderek açıklama yapan Doç.Dr Akın Çam, halkın katılımını vurgulayarak oldukça heyecanlı bir şekilde projelerini paylaştı.
Açıklamada CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr Riyad Kırmızıoğlu Desteğini Belirtti
Açıklamanın ardından dosyasını CHP Arsuz İlçe Teşkilatı Başkanı Necdet Kıyılı’ya teslim eden Doç.Dr Akın Çam’a destek konuşması yapan CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr Riyad Kırmızıoğlu, genç ve yeni yüzlerin siyasete katılmasının büyük bir heyecan yarattığını belirterek, gençlerin siyasette daha etkin rol almasını desteklediğini ifade etti.
Halk Meclisleri ve Katılımcı Yönetim
Doç.Dr Akın Çam, açıklamasında “Arsuz’u halkımızla birlikte yönetmeye talibim. Burada can alıcı nokta ‘Halkımızla birlikte’’dir. Söz, yetki ve kararın halkta olduğu bir yönetim sistemi idealimdir. Halkımızın katılmadığı sözünü söylemediği ve denetlemediği bir yerde asla olmam” dedi. Halk meclisleri konusundaki kararlı duruşuyla dikkat çeken Çam, Arsuz’un daha yaşanabilir bir kent olması için bilim, teknoloji ve meslek odalarıyla işbirliği yapacaklarını vurguladı.
Projeler ve Vizyon
Açıklamasında projelerini de paylaşan Doç.Dr Akın Çam, Arsuz’un sürdürülebilir bir şehir anlayışıyla modern çevre tasarımından yaşam alanlarına, kültür merkezlerinden gençlik merkezine kadar geniş bir yelpazede projeler sunuyor. Elektrik üretimi için güneş panelleri, kadınların ekonomiye kazandırılması, engelli koordinasyon merkezi gibi çeşitli konulara odaklanan Çam, “Artık yeter. Kendimizi de kentimizi de biz yöneteceğiz. Sen yoksan bir eksiğiz” diyerek sözlerini tamamladı. (Adil Yeşildağ)