Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hizmette ayrımcılık yapmadık”

Partsinin Genişletilmiş İl Başkanları

Partsinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 büyükşehir belediyesi başta olmak üzere belediyelerin büyük bölümünü kazanacaklarını iddia etti. Erdoğan “31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıklarımızı başlattık. Seçim takvimimiz ilerliyor. Temayül yoklamalarımızı tamamladık. Yarın kamu görevlilerinin istifa süresi doluyor. Meclis üyeliği için başvuruları 3 Aralık’a kadar alacağız. Biz de gündemimizi işletiyoruz. Milletimizin huzuruna en doğru, en gayretli isimlerle çıkmanın çabasındayız. AK Parti olarak hizmet verirken ayrımcılık yapmadık” dedi.

Cumhur İttifakı ortağı MHP ile görüşmelerin olumlu bir mecrada karşılıklı anlayış ve saygı ekseninde devam ettiğini anlatan Erdoğan  “Dün Sayın Devlet Bahçeli’yi Külliyemizde ağırladık. Verimli bir görüşme gerçekleştirdik. 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan ittifakımızı daha da güçlendirerek geleceğe taşıma azmindeyiz. Gayemiz İstanbul ve Ankara olmak üzere hizmetsizlik girdabında boğulan şehirlerimizi belediyecilikle buluşturmaktır. ‘Yeniden İstanbul’ bu mücadelenin parolası olacaktır. İstanbul, CHP’li iş bilmezlerin yönetimi altında yoran bir şehre dönüştü. Kara tren türküsünü İstanbullular söylüyor. Bugün de İstanbullu kardeşlerimiz otobüs, metrobüs, metro bekliyor. Hiçbiri vaktinde gelmiyor. Geldi diyelim, bakımsızlıktan yolda kalıyor.” ifadesini kullandı.

Ayrım yapmadık

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan hiç bir şehre hizmet konusunda ayrımcılık yapmadıklarını iddia ederek şunları söyledi:

Doğusuyla batısıyla, her karış toprağını aynı standartla eser ve hizmetle donatan biziz. Her alanda yaptığımız tüm eser ve hizmetleri sunduğumuz insanların kimliğine bakmadık. Bölgelerimiz, şehirlerimiz arasında ayrımcılık yapmadık. 20-30 yıl öncesiyle mukayese ettiğimizde vatandaşlarımızın beklenti seviyeleri çok değişti. Sadece iş, aş, eğitim, sağlık hizmeti sunmak kimseye yeterli gelmiyor. İstihdamı 32 milyonun üzerine çıkarmış, eğitimi anasınıfından üniversitesine erişilebilir kılmış, ulaşım başta altyapısını baştan sona yenilemiş bir ülkede insanların böyle bir hissiyata kapılmasını tabii karşılamamız lazım. Türkiye’nin 10 yıldır her alanda sinsi ve kasıtlı bir saldırı altında olduğunu kimse reddedemez. Küresel düzeyde Covid-19 ile başlayan Rusya-Ukrayna savaşıyla derinleşen krizin olumsuz etkileriyle boğuşuyoruz. Her kesimden insanımızın bu tsunamiden en az etkilenmesi için tüm kaynaklarımızı harekete geçirdik.

Yolunu, kaldırımını, asfaltını, çöpünü çözememiş muhalefet belediyelerinin karşısına Türkiye Yüzyılı belediyeciliği ile çıkacağız. Kendi belediyelerimizde de bu vizyona ayak uyduramayan varsa, yeni isimlerle çıtayı yükselteceğiz. Bu partide hiç kimse lâ-yüs’el değildir. Her bir arkadaşımız hizmet ölçüsünde değer sahibidir.

Diğer partilerde ortaya çıkan rezillikler AK Parti’nin kapısından içeri giremez. Hep birlikte partimize ve kuruluş ilkelerine dört elle sarılmamız gerekiyor. Uzun iktidar yıllarının bizi bozmadığını milletimize göstereceğiz. 31 Mart’ta 30’u büyükşehir, 51’i il ülkemizdeki 1393 belediyenin tamamına yakınını AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kazanmaktır. (Sami Gökçe)