Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun yaralarını sarıyor

İskenderun Belediye Başkanı ve Kaymakam sahada incelemelerde bulundu.

İskenderun Belediye Başkanı ve

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek , geçtiğimiz günlerde şehri etkisi altına alan şiddetli fırtına sonrası sahada devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldılar. Sahadaki son durumu gözlemleyen yetkililer, mesai kavramı gözetmeksizin özveriyle çalışan mesai arkadaşlarına ve kamu kurumlarına teşekkür etti.
Yaşanan fırtına sonrası oluşan zararların onarılması için sahada gezen Başkan Tosyalı ve Kaymakam Demiryürek, çalışmaların ilerleyişini yerinde takip ederek ekiplerden bilgi aldılar. Vatandaşların mağduriyetlerinin en kısa sürede giderilmesi için özveriyle çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür eden yetkililer, kamu kurumlarının koordineli çabalarını takdirle karşıladılar.
Tosyalı, “Sahada gece gündüz demeden çalışan tüm ekiplere teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları gidermek adına büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Kamu kurumlarımızın koordineli çabalarıyla şehrimizi eski haline getireceğiz.” dedi.
Kaymakam Demiryürek ise, “Bu tür durumlarda sahadaki çalışmaları birebir inceleyerek gereken desteği sağlamak önemli. Ekiplerimiz özveriyle çalışıyorlar, bu süreçteki gayretlerinden dolayı hepsine teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu. (Yusuf Cemil Karaçay)