Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eşya yardımı seçim vaadiymiş!

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın depremzedelere yönelik eşya yardımı hakkındaki sorularına cevap vermemesi üzerine sert açıklamalarda bulundu.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet

Güzelmansur’un soru önergesine gelen cevapta depremzedelere eşya yardımı ile ilgili hiçbir bilginin yer almaması, milletvekilini isyan ettirdi. İçişleri Bakanı’nın açıklamalarını yalanlayan Güzelmansur, “Bu cevaptan anlıyoruz ki eşya yardımı iktidarın seçimde oy toplamak için söylediği bir yalanmış” dedi.
6 Şubat depremleri sonrasında İçişleri Bakanı tarafından yapılan çağrıya uyarak evlerine girmeyen vatandaşların, eşyalarının yağmalandığına veya yıkım şirketleri tarafından el konulduğuna dikkat çeken Güzelmansur, vatandaşların devlete olan güvenini sarsacak bu durumu kınayarak, iktidarı söz verdikleri eşya yardımını bir an önce gerçekleştirmeye davet etti.
Güzelmansur’un açıklamaları, depremzedelere vaat edilen yardımların gerçekleşip gerçekleşmediği konusunda kamuoyunda soru işaretleri bıraktı. (Adil Yeşildağ)