Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Depremde kaybettiği kardeşinin mezarını istiyor

Kardeşini kaybeden Nesrin Tüncer” Kız kardeşimin cansız bedeninden haber yok. Artık bir mezarının olması bile yeter” dedi.

Kardeşini kaybeden Nesrin Tüncer"

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Hatay’da yaşanan trajedide, binlerce insanın hayatını kaybetmesiyle birlikte bir aile de yıkımın acı gerçeğiyle yüzleşti. Akevler Mahallesi’nde bulunan Melis Apartmanı’nda enkaz altında kalan Ayten Tüncer’in, annesi Yüksel Tüncer, babası Nizamettin Tüncer ve kız kardeşi Nesrin Tüncer’i kaybetmesiyle yürekleri dağlayan bir dram yaşandı.

Enkaz altından ailesinin cansız bedenlerini çıkaran Tüncer, ancak 40 yaşındaki kız kardeşinin izine rastlayamadı. 10 aylık bir süre boyunca 21 farklı şehri dolaşarak kız kardeşini bulmaya çabalayan Tüncer, umudunu hiç kaybetmeden arayışını sürdürdü.

DNA testleri ve diğer yasal işlemleri tamamlamasına rağmen, Nesrin’in akıbetine dair bir iz bulamayan Tüncer, “Kız kardeşimin cansız bedeninden herhangi bir haber yok. Artık onun bir mezarının olması bile yeter” dedi.

Tüncer’in yürekleri dağlayan hikayesi, deprem gecesi kız kardeşiyle yaptığı son konuşmayı da içeriyor. “Gece saatlerinde kız kardeşimle konuştum. Bana sabah kahvaltı için gelmemizi söyledi. O konuşma sonrası bir daha haber alamadım” diyen Tüncer’in çabası, kız kardeşini bulma umuduyla sürüyor.

Ancak tüm çabalara rağmen Nesrin Tüncer’e dair herhangi bir bilgiye ulaşılamaması, ailenin yüreğini sızlatan bir gerçek olarak duruyor. Tüncer, kaybettiği sevdiklerinin ardından en azından kız kardeşinin bir mezarının olmasını istiyor, bu acı gerçeği kabullenmeye hazır olduğunu dile getirdi.