Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baş’tan, sert sözler: Haddinizi Bilin!

TBMM Genel Kurulu’nda 2024

TBMM Genel Kurulu’nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinin dikkat çeken anlarından biri, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş’ın yaptığı sert konuşma oldu.

Baş, bütçeyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak iktidarı sert bir şekilde eleştirdi ve milletvekillerine “Haddinizi bilin” uyarısında bulundu.

Bütçenin detaylı incelenmesinin mümkün olmadığını belirten Baş, konuşmasında geçmişte yaşanan çarpıcı olaylara vurgu yaparak, hükümetin tutumunu sert bir dille eleştirdi. Bir milletvekilinin gerçekleri söylerken kalp krizi geçirdiği anı hatırlatan Baş, iktidarın tepkisizliğine ve tutumuna dikkat çekti.

TİP Genel Başkanı, seçim sonuçlarına atıfta bulunarak yüzde 52 oy oranının iktidarın gerçekleri değiştirmeyeceğini ifade etti. Ayrıca, iktidarın vaatleri ile gerçekleşmeyen uygulamalar arasındaki çelişkilere vurgu yaparak, hükümetin politikalarını sorguladı.

Baş, son olarak, “Siz, ‘Dindar ve kindar nesil yaratacağız’ dediniz uyuşturucu kaçakçısını Yeşilay Başkanı yaptınız. Siz, ‘Ahlak, erdem dediniz’ insanlar depremde ölürken çadır satacak kadar alçalan birini başkan yaptınız” dedi. – Adil Yeşildağ-