Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den o iddiaya jet yalanlama!

İYİ Parti’de sular durulmuyor.

İYİ Parti’de sular durulmuyor. Yerel seçime tek başına girme kararı aldıktan sonra çok sayıda üyenin  istifa ettiği İYİ Parti’de son günlerde seçimden başarısızlıkla çıkılırsa Akşener’in görevden ayrılacağı iddia edilmişti. Kulislerde konuşulan bu iddia haber olunca jet yalanlama geldi.

İYİ Parti’den yapılan açıklama şöyle:

Bazı haber sitelerinde 8 Ocak tarihli Genel İdare Kurulu (GİK) toplantımızda, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, “Eğer 14 Mayıs’taki oyumuzun altında  kalırsak ben yokum, giderim” şeklinde bir ifade kullandığı iddiası yer almaktadır.
Bu iddia, gerçek dışı olup Genel Başkanımızın böyle bir ifadesi kesinlikle olmamıştır. Bununla birlikte daha önce farklı il ziyaretlerinde kamuoyuna açıkça  ifade ettiği üzere seçimdeki sorumluluğunun kendisine ait olduğu yönündeki  ilkesel tutumu dışında ortaya konulan bu iddialar partimize yönelik yeni bir manipülasyon aracı olarak kullanılmaktadır. Kamuoyunu doğru yönlendirebilmek adına gerçek dışı bu iddialara karşı hassas olunması gerektiğini hatırlatmak isteriz. (Haber Merkezi)