Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yangınların önü alınamıyor

Büyük bölümü elektrik kontağı

Büyük bölümü elektrik kontağı kaynaklı olan yangınların yangınların önü alınamıyor. Resmi verilere göre son 24 saat içerisinde il genelinde 2’si araç olmak üzere toplam 9 yangın meydana geldi.
Bu yangınlarda ölen yada yaralanan olmadı ancak maddi zararların büyük boyutta olduğu ifade edildi. Gazetemizin yetkililerden edindiği resmi bilgilere göre, Hatay’da son 24 saatte yaşanan yangınların özeti şöyle:

– Antakya İlçesi Yeşilova Mahallesinde konteyner kentte yangın oldu. Haber verilen itfaiye ekiplerinin olay yerine hızlı bir şekilde intikal etmesiyle müdahale sonrasında yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve diğer konteynerlere sirayet etmesinin önüne geçildi.
Yeşilova konteyner kentteki yangın söndürüldükten sonra Soğutma çalışması gerçekleştirilirken, olayda Can kaybı ve yaralanma yaşanmazken konteynerlerde maddi hasar meydana geldi
-Antakya İlçesi Hacı Ömer Alpagot Mahallesindeki çadır kentte yangın çıktı. Yangınla birlikte yükselen alevlerle çevredeki çadırlar da yandı. Resmi bilgilere göre, 3 çadır ,bölge halkının ifadesine göre ise 5 çadır tamamen yandı. İtfaiye ekipleri Müdahale ederek yangını kontrol altına aldı
-İskenderun İlçesi Azganlık Mahallesinde bir ev yandı. Azganlık’taki mesken yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı, etkili ve koordineli çalışmasıyla kısa sürede kontrol altına alındı.Ev yangınında Can kaybı ve yaralanma yaşanmazken meskende maddi hasar meydana geldi.


-Samandağ İlçesi Cemal Gürsel Mahallesinde ise Çadır yangınları yaşandı. Haber verilen itfaiye Ekiplerinin hızlı bir şekilde olay yerine intikal etmesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı ardından ,Soğutma çalışması gerçekleştirilirken,
Can kaybı ve yaralanma yaşanmadı ancak çadır kullanılamaz hale geldi
-İskenderun İlçesi Dumlupınar Mahallesinde meydana gelen metruk bina yangını, ekiplerin olay yerine hızlı bir şekilde intikal etmesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Terkedili binadaki yangın söndürüldükten sonra Soğutma çalışması gerçekleştirildi
-İskenderun İlçesi Yavuz Sultan Selim Caddesi’ndeki yangın ise bir işyerinde meydana geldi. Yangını haber alan itfaiye teşkilatı, olay yerine intikal ederek yangını kontrol altına aldı ve soğutma çalışmasında bulundu. Olayda zarar çok olsa da , ölen-yaralanan olmaması sevindirdi.
-Belen İlçesi Kıcı mevki karayolu üzerinde ise, İskenderun istikametinde seyreden araç birden alev aldı, yükselen duman ve alevlerle birlikte yoldan geçenlerin müdahalesi yetmedi çağrılan itfaiye personeli yangını söndürdü ve araçta soğutma çalışmasında bulundu. Ancak aracın kullanılamayacak derecede hurdalığa dönüştüğü de kaydedildi. (Adil Yeşildağ)