Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasilerden Regaip kandili mesajları

Milletvekili ve Başkanlar Regaip

Milletvekili ve Başkanlar Regaip Kandil’ini kutladı. Hatay büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş başta olmak üzere CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Servet Mullaoğlu Regaip Kandil’ini kutladı. HBB Başkanı Lütfü savaş yayınladığı mesajda;” Regaip Kandil’inin birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını dileyen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Manevi güzelliklerin en yoğun biçimde yaşandığı üç aylar, merhamet, şefkat, yardımlaşma, dayanışma, dostluk ve kardeşlik bağlarımızın güçlendiği, hayır ve iyiliklerin arttığı özel zamanlardır. 6 Şubat depremindeki can kayıplarımız nedeniyle kandili buruk geçirmekteyiz. Dayanışma duygularımızın güçlendiği bugünde tüm dünya ve ülkemizde birlik, beraberlik, huzurun hâkim olması için dua edelim. Başta Hataylı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Regaip Kandil’ini kutlar, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını dilerim.” dedi.

Üç ayların habercisi Regaip kandilini tebrik eden CHP milletvekili Nermin Yıldırım Kara ise ; Üç ayların habercisi olan Regaib Kandilimizi tebrik ediyor; bu mukaddes gecenin tüm ülkemize sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Bir diğer Hatay Milletvekili olan Servet Mullaoğlu ise ; “Mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandil’imizin tüm İslam Alemine birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini dilerim. Kandilimiz mübarek olsun.” İfadelerini kullandı.  (Adil Yeşildağ)