Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tosyalı’dan duvarı çöken yapıya inceleme

İskenderun Belediye Başkanı Fatih

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İsmet İnönü Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen istinat duvarı çökmesi olayının ardından bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Tosyalı, Kaymakam Sefa Demiryürek ve İSTE Rektörü Tolga Depci ile birlikte, olayın yaşandığı apartmanı ziyaret ederek gerekli önlemleri değerlendirdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Emniyet ve Belediye ekiplerinin koordineli bir şekilde çalıştığını belirten Başkan Tosyalı, çevredeki binaların mühürlenerek güvenlik tedbirlerinin alındığını ifade etti. Olayın ardından hızla müdahale edildiğini vurgulayan Başkan Tosyalı, vatandaşların güvenliği için her türlü tedbirin alındığını söyledi.

Öte yandan, çöken apartmanın bulunduğu bölgede yaşayan vatandaşlar, yetkililerin hızlı müdahalesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. İncelenen diğer binaların da güvenliği için gerekli adımların atıldığını belirten yetkililer, benzer durumların önüne geçilmesi için sürekli olarak denetimlerin sürdüğünü belirtti. -İlyas Yiğit-