Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adem Yeşildal: “Herkes siyasi rozetini bir kenara bırakmalı”

Ak Parti Cumartesi günü

Ak Parti Cumartesi günü Hatay Kapalı Spor Salonu’nda yoğun bir katılımla aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Cumhur ittifakının Hatay üyeleri, il başkanları ve milletvekilleri katıldı. Adayların tanıtımı sırasında seçim konuşması yapan isimlerden biri olan AKP Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Hatay’ın ayağa kalkmasında en önemli etkenin herkesin siyasi rozetini bir kenara bırakarak çalışması olduğunun altını çizdi. Hatay halkının hangi formüle ihtiyacı olduğunu bildiğini de aktaran Yeşildal, bu şehri ayağa kaldırma noktasında tüm organizasyonlarda yer alacağının sözünü verdi.

Milletvekili Yeşildal yaptığı konuşmaya 6 şubat depreminde ve terör operasyonlarında hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek şöyle devam etti.

“En çok acıları yaşayan Antakya’ydı. Depremin ilk anından itibaren tüm kurum kuruluşlarımız Cumhur ittifakının tüm unsurları yaraları sarmak için önemli adımlar attık. Hatay’ın bir özelliği birlik beraberlik ve kardeşliğin başkenti olmasıdır. Tüm Hataylıların tüm siyasi rozetlerini bir kenara bırakarak Hatayı ayağa kaldıracak siyasi organizasyonlarda yer alacağına inanıyorum. Hatay’ın ayağa kalkması için Hataylılar hangi formüle ihtiyacı olduğunu biliyor. Eskisi gibi diyorlar asla kabul etmiyorum. Hatay ve Hataylıya yakışır deprem ve felaketlere dirençli bir kent kuracağız. Hatayımızı hakkettiği noktaya taşıyacağız.”dedi.