Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DSİ’nin izinsiz kazısı rahatsızlık yarattı

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Devlet Su işleri Müdürlüğü’nün Şükrü Kanatlı Mahallesi’nde izinsiz kazı çalışmaları yaptığını bildirdi

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Devlet Su işleri Müdürlüğü’nün

Samandağ belediye başkanı Refik Eryılmaz, DSİ’nin gerçekleştirdiği kazının plansız olduğunu izin alınmadığını ve ihale şartnamesine uymayan kazı çalışmaları ile yeni yapılan yolların kazıldığını hatırlatarak kışın ortasında bu çalışmaların doğru olmadığını ifade etti.

Halkın mağdur edilmesine hiçbir şekilde izin vermeyeceklerini belirten Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Eryılmaz” Kıymetli vatandaşlarım, Şükrü Kanatlı Mahallemizde Devlet Su İşleri’nin yaptığı izinsiz kazı sonucu daha önce yaptığımız yollar kazılmış ve kullanılmaz hale gelmiştir. Maalesef plansız, izinsiz ve ihale şartnamesine uymayan bu çalışmalar milli serveti yok ederek, vatandaşlarımızı da mağdur etmektedir.

Altyapı çalışmaları yapılırken belli bir plan çerçevesinde olmalıdır. Yolun kazılan kısmı onarılmadan, kazı çalışmalarına devam edilmemelidir. Kışın ortasında bu şekilde yolu kazarak, yeni yapılmış bir yolu tarumar etmeye kimsenin hakkı yoktur.

Bununla ilgili savcılığa şikayette bulunduk. Bu şekilde yolları kazarak halkın mağdur edilmesine asla izin vermeyeceğiz.” – Adil Yeşildağ-