Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırıkhan’da CHP’li kadın aday sahaya indi

CHP’nin Kırıkhan belediye başkan

CHP’nin Kırıkhan belediye başkan adayı olan Av. Zeynep Sağıroğlu seçim çalışmalarını gidebildiği her yere her kapıyı açarak devam ediyor. Çarşı, pazar, ev, işyeri, sanayi sitesi demeden her yere giden, seçmenlerle görüşen ve kendini anlatmaya çalışan CHP adayı Zeynep Sağıroğlu, küçük sanayi sitesinde de ustalarla işçilerle birlikte iş yaptı.
Kırıkhan CHP ilçe yöneticileri adaylarının ziyaretleriyle ilgili de şunları kaydetti:
“CHP Kırıkhan Belediye Başkan Adayımız Zeynep Sağıroğlu depremden etkilenen ilçemiz Kırıkhan’ da bugün, artan maliyetler başta olmak üzere büyük sıkıntılar yaşayan sanayi esnaflarına yaptığı ziyaretle bir yandan hayırlı işler diledi diğer yandan sanayi ustalarından mesleklerinin inceliklerini öğrenmeye çalıştı. Yarattığı sinerjiyle uzun süredir yüzlerini gülerken pek göremediğimiz esnaflarımıza ve hemşehirlerimize moral ve umut olan Zeynep başkana teşekkür ediyor, Mücadelenin, emeğin ve alın terinin sembolü olan sanayi esnaflarımıza hayırlı işler diliyoruz.”
Kırıkhan CHP ilçe belediye başkan adayı Zeynep Sağıroğlu da sosyal medya paylaşımlarında seçmenlerden ve özellikle de öğrencilerinden çok olumlu tepkiler aldığının da üzerini çizdiği paylaşımında şöyle dedi:
“Bunun gibi çok yorum var. Benim yüreğine girdiğim öğrencilerim. Sizlerden hemen altta yorumları yazmanızı talep ediyorum. Bu yola çıktım. Çünkü yapmaktan kendimizi alıkoyduğumuz şeylerin etkisini biliyorsunuz. Siz yazın ki, buradan sizden duysunlar, okusunlar…
İyi ki varsınız gençler. Sizin için çıktığım bu yolda bana gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim”
(Adil Yeşildağ)