Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah partisi adayı Doğru; vaatlerini açıkladı

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru, Antakyalı vatandaşlara seslenerek kentlerine ve oylarına sahip çıkmalarını istedi. 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Antakya’nın kaderini belirleyecek önemli bir karar verileceğini vurgulayan Doğru, bu kararın kentin gelecek 5 yılını etkileyeceğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Antakya

Doğru, Antakya’yı karış karış gezdiğini ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Antakyalıların doğru belediyecilik özlemi içinde olduğunu ve tek hedefinin kenti doğru projelerle buluşturarak refahını arttırmak olduğunu ifade etti. Doğru, “Hedefimiz ‘Doğru’ Belediyecilik” sloganıyla yola çıktıklarını ve Antakya’nın ihtiyaçlarının farkında olduklarını dile getirdi.

Vatandaşlarla temaslarını sürdüren Doğru, 31 Mart’a kadar durmaksızın çalışacaklarını ve projelerini Antakyalılara aktaracaklarını kaydetti. Antakyalıların özlemini kurduğu kenti Yeniden Refah vizyonu ile hayata geçirme kararlılığında olduklarını vurguladı. Doğru, tüm vatandaşların desteğini beklediğini ve Antakyalılara kentlerine ve oylarına sahip çıkmaları konusunda uyarıda bulundu.

Doğru’nun Antakya için vaatleri arasında:

-Şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışı

-Kentsel dönüşümde hak sahiplerinin mağduriyetinin giderilmesi

-Modern ve yaşanabilir bir şehir altyapısı

-Ekonomik kalkınma ve istihdam yaratılması

-Sosyal belediyecilik uygulamaları ile dezavantajlı gruplara destek

-Eğitim ve kültür alanında yatırımlar

-Temiz ve yeşil bir Antakya

Doğru, son olarak Antakya’yı Antakyalılarla elele yöneteceğine söz vererek 31 Mart’ta tüm vatandaşlardan destek beklediğini belirtti.  (Adil Yeşildağ)