Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Günay Şirketler Grubu’ndan Anlamlı Anma

6 Şubat tarihinde yaşanan

6 Şubat tarihinde yaşanan asrın felaketi sonrası yitirdiğimiz binlerce vatandaşlarımızın ardından felaketin yıldönümünde Hatay’ın köklü firmalarından Günay şirketler grubu bir anma programı düzenledi.

Günay Otomotiv merkez kampüsünde düzenlenen törende, depremin yaşandığı ilk dakikalardan itibaren yaraların sarılması ve yardım çalışmalarında aktif rol oynayan Günay şirketler grubu adına şirket ortaklarından İş insanı Halef Günay bir konuşma yaparak yitirilen canların anısını yaşatmak istediklerini belirtti.

Halef Günay “ Hatay’da kaybettiklerimizi yitireli tam bir yıl oldu. Acıları hala içimizde. Ancak bizler yaşama devam etmek zorundayız ki bizden sonraki nesilleri yaşatabilelim. Antakya’yı terk etmedik. Doğduğumuz topraklarla ödeşmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. “ dedi.

Günay Şirketler grubunun tüm paydaşlarına bugüne kadar verdikleri maddi ve manevi desteklerden ötürü teşekkür eden Halef Günay bir daha böylesi büyük acılar yaşamamayı diledi. Şehir içinden ve dışından çok sayıda Antakyalı ve Hatay dostu insanın katıldığı anma töreninde üç semavi dinin temsilcileri dualar okudu. Duygulu anların yaşandığı anma töreninde gelen konuklara yemek ikramında da bulunuldu. – Yusuf Cemil Karaçay-