Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Hatay divan kurulu toplandı

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay genişletilmiş il ve ilçe divan kurulu toplantısı, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay başkanlığında gerçekleştirildi. Belen Belediyesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya, MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları (KAÇEP) İl Başkanı Dilek Demirdöven, belediye başkan adayları, il ve ilçe yöneticileri ile birçok partili vatandaş katıldı.


Başkan Altay, partililere yaptığı uyarıda, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde başarı elde etmek için istişarelerin önemine vurgu yaparak, Cumhur İttifakı bütünlüğünün korunmasının önemini vurguladı. Aynı zamanda, bu birliği bozabilecek söylem ve eylemlerden kaçınılması gerektiğini belirtti. Altay, konuşmasında, “Hatay İçin Canla Başla” diyerek, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik istişare toplantısını partinin milletvekili, belediye başkan adayları ve üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiklerini ifade etti.

MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı ise konuşmasında, genişletilmiş il ve ilçe yönetim kurulu toplantısını, belediye başkan adayları ve milletvekili ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek, ülkücü hareketin genel merkezinin emir ve talimatları doğrultusunda çalışacaklarını ve Cumhur İttifakı olarak Hatay’daki seçimlerden başarıyla çıkacaklarını ifade etti.  (Adil Yeşildağ)