Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dr. Bahadır Amaç: ‘’Meslek odalarıyla iş birliği içinde çalışmak istiyorum’’

Cumhuriyet Halk Partisi‘nin Dörtyol

Cumhuriyet Halk Partisi‘nin Dörtyol Belediye Başkan Adayı Dr. Bahadır Amaç, kentin önemli paydaşlarıyla bir araya gelerek geniş çaplı bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yapılan bu toplantıda, Dr. Amaç, meslek odalarıyla birlikte çalışma arzusunu dile getirirken, kentin geleceğini birlikte inşa etmek istediklerini vurguladı.

Dr. Amaç, Dörtyol Şoförler Odası Başkanı Yavuz Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, Dörtyol Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri ile Dörtyol Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Gün ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında Dr. Amaç, Dörtyol’un çeşitli kesimlerini temsil eden bu kuruluşlarla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajlarını iletti ve kentin sorunlarını dinledi.

Özellikle şoför esnafının durumu, sorunları ve talepleri hakkında bilgi alan Dr. Amaç, park sorununun kentin trafik akışını olumsuz etkilediğinin farkında olduklarını belirtti. Bu sorunu çözmek için çok katlı bir otopark projesini hayata geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Sivil toplum kuruluşlarının, yerel yönetimlerin sorunların çözümünde ve projelerin hayata geçirilmesinde büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Dr. Amaç, yerel seçimlerdeki başarı dilekleriyle desteklerini ifade eden STK temsilcilerine teşekkür etti.