Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tosyalı, kaymakam ve ekibine teşekkür belgesi verdi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin ardından kentlerinde gerçekleşen başarılı çalışmaları nedeniyle İskenderun Kaymakamı Sayın Sefa Demiryürek ve Başkan Yardımcılarına teşekkür belgesi takdim etti.

Depremlerin etkisiyle sarsılan İskenderun’da, kentin kaymakamı ve belediye başkan yardımcılarının özverili çalışmaları tebrik aldı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bu süreçte gösterdikleri gayret ve başarılarından dolayı Kaymakam Demiryürek ve başkan yardımcılarına teşekkür belgesi sunarak çalışmalarını takdir etti.

Tosyalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“06 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen ve kentimizi de büyük ölçüde etkileyen depremler sonrasında İskenderun Kaymakamımız Sayın Sefa Demiryürek tarafından Başkan Yardımcılarımız Kemal Nadir Ünal, Esma Gülay, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Ahmet Keskin ve Mehmet Belen’e kentimizde yapmış oldukları özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim ettiler.

Sayın Kaymakamımıza katkıları ve desteklerinden dolayı İskenderunlu hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.” –