Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP İskenderun adayı Duduoğlu “Psikolojik destek” dedi”

İskenderun basını ile Emirgan

İskenderun basını ile Emirgan Kafede bir araya gelen Av. Mehmet Duduoğlu, kahvaltı programında önemli mesajlar verdi. CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu programda konuşan Duduoğlu, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, kentte yaşanan 6 Şubat depremlerinin yol açtığı yıkım ve kayıpların insanlar üzerindeki büyük travmalara dikkat çekerek, “Benim en büyük programım öncelikle halkımıza psikolojik destek vermektir,” dedi.

Duduoğlu, şunları söyledi: “Yaşadığımız kentin en büyük sorunu depremi yaşamış olmamızdır. Benim en büyük programım öncelikle halkımıza psikolojik destek vermektir. Bizim 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem dolayısıyla insanlarımız çok zor şartlar altında yaşamaya çalışıyor. Biz önce insanlarımızın barınma sorununu çözeceğiz. Çünkü yaşadığımız depremde insanlarımız evlerini, varlıklarını, canlarını kaybetti. Gidenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalanlar olarak hepimiz depremzedeyiz, hepimizin psikolojik desteğe ihtiyacı var.”

Duduoğlu, belediyenin bünyesinde oluşturacakları Kadın ve Gençlik Meclisi ile iş birliği içinde çalışacaklarını belirterek, “Sanayicimizin, işçimizin, emekçimizin, çiftimizin sorunlarını çözmek durumundayız. Çocuklarımız, kadınlarımız ve engellilerimiz ile ilgili yasaların bizlere yüklediği görevler var. Bizler bu görevlerimizi yasalar çerçevesinde yerine getireceğiz. Mahallelerimizde ve kentin her yöresinde, sosyal hizmet anlayışıyla hareket ederek sosyal mekânlar açacağız,” şeklinde konuştu.

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara ise seçim sürecinde Duduoğlu’nun yanında olacağını belirterek, “Çalışmalarında bire bir aday gibi çalışacağım ve destek vereceğim,” dedi.