Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan’ın Depremzede mektup arkadaşları Ada ve Arda

Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan ,Antakya’da

Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan ,Antakya’da Ada ve Arda  isimli iki depremzede çocuğuna mektup, hediyeler gönderdi, VALİ ve EŞİ Konteynerlere giderek çocuklara teslim etti. Antakya’da isimleri ADA ve ARDA olan  birbirini tanımayan çocuklar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazdı. İçeriğini bilmediğimiz mektuplar üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antakyalı ADA ile ARDA isimli iki çocuğa cevabi mektuplarla karşılık verdi ve onlara özel hediyeler gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi, bu emanetleri Hatay Valiliğine gönderdi ve teslimini istedi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı da önceki gün konteynerlerde aileleriyle birlikte kalan Ada ve Arda’yı eşi  Esra Masatlı ile birlikte ayrı ayrı  ziyaretle hem çocuklar ve aileleriyle tanıştı ,hem de  özel mektup ile hediyelerini elden teslim etti. Hatay Valiliği de gelişmeleri iyi ayrı bülten şeklinde şöyle duyurdu:

ARDA ZİYARETİ:

“Valimiz Mustafa MASATLI ve eşleri Esra MASATLI Hanımefendi, Ciner Prefabrik Kent’imizde ikamet eden Arda SUNCUL’un ailesine misafir olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendi’nin Arda’ya yazdıkları mektuplarını ve hediyelerini teslim ettiler”

ADA ZİYARETİ:

        “Valimiz Mustafa MASATLI ve eşleri Esra MASATLI Hanımefendi, Ada Nas BERBEROĞLU’nu Antakya Ekinci Mahallesi’nde ikamet ettiği evinde ziyaret ettiler. Küçük Ada ve ailesiyle sohbet ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendi’nin Ada’ya yazdıkları mektuplarını ve hediyelerini teslim ettiler.” (Yusuf Cemil Karaçay)