Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘’Hatay’ı yönetecek donanıma sahibiz’’

Hataylı iş insanı Nusret

Hataylı iş insanı Nusret Cömert İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak İskenderun basınıyla bir araya geldi. İskenderun’da gerçekleşen basın toplantısında, iş insanı Nusret Cömert, İYİ Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak basının karşısına çıktı. Toplantıya İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, İlçe Başkanı Mustafa Baran ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisini arayarak “Hatay’da Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak otur, tamirat değil yeniden inşaat projesi, bunu ancak senin donanımında bir insan yapar” dediğini aktaran Cömert, gönüllü olarak bu göreve aday olduğunu söyledi. Türk Milliyetçiliği ve Atatürk Milliyetçiliğinin kendisinin referansı olduğunu belirten Cömert, Hatay’ın altyapısı ve üstyapısının yeniden düzenlenmesi gerektiğini vurguladı.

Cömert, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Beni seçerseniz çok işiniz var! Basın olarak da çok işiniz var, her yerde beni takip etmeniz lazım. Bu şehrin altyapısı, üstyapısı olacak. Hatay’da Belediye Başkanlığı değil, Hatay’ı yeniden inşa edecek donanımlı, Hataylı bir insan lazım.”

Basınla buluşma toplantısında İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, depremden dolayı yıkılan, büyük hasar alan İskenderun’u ayağa kaldırmak, insanların yaralarına merhem olmak için gece gündüz çalışacaklarını vurgulayarak “İskenderun’un zaman kaybetmeye tahammülü yok! Bu memleket bizim. Canımız pahasına da olsa her zaman memleketimize sahip çıkacağız” dedi.

(Yusuf Cemil Karaçay)