Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serinyol –Madenli yoluna devam

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin 2 yıl önce başlattığı Antakya ile Arsuz arasındaki mesafeyi kısaltacak Serinyol-Madenli yolunda çalışmalar yeniden başlatıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin 2

Büyükşehir belediyesi kış koşullarında çalışmaların yavaşladığını şimdi ise yeniden yüksek tempo ile çalışmaların hız kazandığını duyurdu. Hatay Büyükşehir Belediye başkanı Lütfü Savaş, Serinyol-Madenli yolu yapımı ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Deprem felaketi öncesinde yapımına başladığımız, Antakya, Belen, Arsuz ilçelerimizin trafiğine nefes aldıracak, Antakya-Arsuz arası seyahat edecek vatandaşlarımıza çok daha konforlu ve huzurlu bir yolculuk imkanı sağlayacak Serinyol-Madenli yolumuzun yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.

Yol genişletme ve köprü yapımı gibi önemli bileşenlerin yanı sıra, bölgenin coğrafi zorluklarına çözümler sunarak, kesintisiz ve rahat bir ulaşım için yol seferberliğimiz devam ediyor.”

Hatay Büyükşehir belediyesi Yetkilileri, Serinyol-Madenli yolunun tamamlanması ile deprem sonrası Arsuz ve İskenderun bölgesinde nüfus yoğunluğunun artması nedeniyle özellikle sabah ve akşam saatleri ile hafta sonlarında Belen İlçesinde trafikte yaşanan büyük tıkanmaların önlenmesi ve Antakya-Arsuz arası mesafenin önemli ölçüde kısaltılmasının hedeflendiğini bildirdi. – Meriç Demiray-