Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Duduoğlu : “Siz varsanız kalkınma, üretim, emek var.”

CHP İskenderun Belediye Başkan

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren sanayi işçileriyle bir araya geldi. Duduoğlu, meclis üyesi adayları, CHP ilçe yöneticileri ve partililerle birlikte Güven Makina ve Ak Çelik Boru Sanayi yönetici ve çalışanlarıyla buluştu.

Güven Makina’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit’i ziyaret eden Duduoğlu, Kirmit’in ev sahipliğinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, 31 Mart seçimlerinde başarı dileklerini iletti.

İş insanları Cemil Kirmit ve Abit Erol’a misafirperverlikleri için teşekkür eden Duduoğlu, sanayi işçileriyle bir araya gelmenin kendisi için büyük bir onur ve mutluluk olduğunu belirtti. Duduoğlu, sanayi sektöründe çalışanların ülke ekonomisinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, CHP’nin her zaman işçi ve emekçilerden yana politikalar ürettiğini ve üretmeye devam edeceğini söyledi.

Duduoğlu, İskenderun’u daha güvenli ve refah bir gelecek için yönetmeye talip olduklarını ifade ederken, 6 Şubat’taki depremin etkilerine de değindi. Depremin yaşandığı günlerde yaşanan kayıplar için Allah’tan rahmet dileyen Duduoğlu, kentteki yaraların sarılması ve daha güçlü bir gelecek inşa etmek için işçi  kardeşlerinin desteğini istedi. -Yusuf Cemil Karaçay –