Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gül’den Metalurji İşçi Grevine Destek

Belen Belediye Başkanı İbrahim

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, sosyal ve mali hak talepleri karşısında greve giden MMK Metalurji işçilerinin arkasında olduğunu açıkladı. Başkan Gül, yaptığı açıklamada, işçilerin haklarını korumak ve adil bir çalışma ortamı sağlamak için mücadele edeceklerini vurguladı. Özellikle, sendikanın ve işçilerin meşru taleplerine destek olmak istediklerini belirten Başkan Gül, taraflar arasında adil bir anlaşma sağlanana kadar işçilere desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Başkan Gül, “İşçilerin haklarını korumak ve adil bir çalışma ortamı sağlamak, toplumumuzun temel değerlerinden biridir. Bu nedenle, sendikanın ve işçilerin meşru taleplerine destek olmak ve sadece alın teri ve emeklerinin karşılığını almak isteyen işçilerimizin, çalışmalarının karşılığını alabilmeleri ve insanca yaşayabilecekleri koşullara sahip olmaları, en temel haklarıdır” dedi.

Gül, görüşmelerin sonuçsuz kalması durumunda sadece işçileri değil, aynı zamanda bölge ekonomisini ve toplumsal dengeleri de olumsuz etkileyebilecek bir durum olacağını belirterek, “Bu sebeple, taraflar arasında adil bir anlaşma sağlanana kadar işçilerin mücadelesine tam destek vermeye devam edeceğim” diye ekledi. – Adil Yeşildağ-