Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP Adaylarından Amanos Hamlesi

Adalet ve kalkınma Partisi

Adalet ve kalkınma Partisi Hatay Büyükşehir belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk ve Antakya Belediye başkan adayı İbrahim Naci Yapar seçim çalışmaları kapsamında Antakya Amanos İnisiyatifi Derneği ile bir araya geldi. Kalabalık bir seçmen grubuna sahip olan inisiyatif toplantısı coşkulu bir havada gerçekleşti.

Her iki aday Öntürk ve Yapar kitleye seslenerek 31 Mart seçimleri için destek istedi. Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar ziyaret ile ilgili olarak “ Cumhur ittifakı milletvekilimiz Lütfi Kaşıkçı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mehmet Öntürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, Cumhur ittifakı İlçe Başkanlarımız Mustafa Boyacıoğlu ve Metin Taşçı, Antakya Kadın Kolları Başkanımız Selma Sönmez ile birlikte, Antakya Amanos İnsiyatifi Derneğinin değerli yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldik.

Antakya’mızın geleceği, ihyası, inşası ve önümüzdeki süreçlerde yapılacak çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduk. Nazik ev sahipliklerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz” mesajı yayınladı. – Sinan Seyfittinoğlu-