Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Babüroğlu Moderatörlüğünde stratejik panel

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde “İsrail’in

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde “İsrail’in Gazze’ye Saldırısının Bölgeye ve Türkiye’ye Etkileri” konulu panel büyük ilgi gördü. 5 Mart 2024 tarihinde saat 14.00’te, İstanbul Aydın Üniversitesi Ulusal Güvenlik ve Strateji Uygulama ve Araştırma Merkezi D blok Turuncu Salon’da düzenlenen panele, akademisyenler, uzmanlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Panel, bölgesel ve uluslararası ilişkilerde önemli bir konuya odaklandı.
İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısının bölge ve Türkiye üzerindeki etkilerinin tartışıldığı panele, İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Naim Babüroğlu‘nun moderatörlüğünde önemli bir akademik platform oluşturuldu. Panelde, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırının bölgesel ve uluslararası ilişkilere etkileri ele alındı.
Panelin ardından İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Naim Babüroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İstanbul Aydın Üniversitesi USAM, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü ile Kamu Yönetimi bölümlerinin ortaklığında ‘İsrail’in Gazze’ye Saldırısının Bölgeye ve Türkiye’ye Etkileri’ paneli. Katılımından dolayı saygıdeğer hocam Hasan Köni’ye, değerli hocalarımıza ve sevgili öğrencilerimize sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı. – Yusuf Cemil Karaçay-