Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yapar ‘’dersimizi iyi çalıştık, sorunların çözümlerini biliyoruz’’

Cumhur İttifakı’nın Antakya Belediye

Cumhur İttifakı’nın Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında yapılan açıklamalarda seçim süreci ve sonrasındaki planlar hakkında bilgi verdi.

Yapar, seçim ve siyasi hazırlıkların tamamlandığını belirterek, sahadan gelen her türlü sorunu, ihtiyacı ve isteği bildiklerini ifade etti. Sorumluluk alanlarındaki tüm imkanları sunmak için projeler hazırladıklarını ve bu projeleri vatandaşlara sunduktan sonra seçim sonrasında uygulamaya geçeceklerini vurguladı. Antakya’da bulunan konteyner kentlerde yaşayan insanların sorunlarını çözmek için çalışacaklarını dile getiren Yapar, bu konuda yapılan çözüm anketlerinin sonuçlarını değerlendirdiklerini belirtti. Ayrıca, Cumhur İttifakı olarak Antakya Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışarak tüm sorunları çözeceklerini ifade etti.

Yapar, seçimin ardından gençler, engelli vatandaşlar ve yaşlılar için projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Kırsal bölgelerde taziye evleri, sosyal alanlar, oyun parkları gibi alanlar oluşturacaklarını ve engelli vatandaşlara yönelik engelsiz yaşam merkezleri kuracaklarını belirtti. Ayrıca, gençlerin sporla ilgilerini artırmak amacıyla Hatay’ı bir spor şehri yapma hedeflerinin olduğunu dile getirdi.