Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazeteci Zorkun Basın Danışmanı Oldu

Deneyimli Gazeteci Hüseyin Zorkun, Özel Yükselen Işıklar Anaokulu ‘nun basın danışmanlığı görevini üstlendi.

Deneyimli Gazeteci Hüseyin Zorkun,

Yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte eğitim camiasında yerini alan Özel Yükselen Işıklar Anaokulu güçlü bir eğitim kadrosu ile yoluna devam ederken, Gazeteci Hüseyin Zorkun’u da ekibe basın danışmanı olarak kattı.
Emel Göçer’in kurucu ve sahibi olduğu Özel Yükselen Işıklar Anaokulu, Eğitim Koordinatörü Eylem Suna Esmeroğlu idaresinde 3 – 6 yaş arası çocuklara sağlıklı bir eğitim vererek onları hayata hazırlıyor.
Konusunda uzman olan Gazeteci Hüseyin Zorkun ile basın danışmanlığı konusunda çalışma kararı alan Anaokulu idarecileri bu anlamda önemli bir anlaşmaya imza attılar.
Yükselen Işıklar Anaokulu Sahibi Emel Göçer, çocukların geleceğine yön vermek için büyük bir özveri ile görev yaptıklarını belirterek, eğitim kurumlarının sesini kamuoyuna duyurmak için güçlü bir isime ihtiyaç duyduklarını ve bu anlamda yıllarım deneyimli gazetecisi Press Haber Ajansı ve Haberci Gazetesi Sahibi Hüseyin ZORKUN ile çalışma kararı aldıklarını dile getirdi ve verdiği destekten dolayı Gazeteci Zorkun ‘a teşekkür etti. Gazeteci Hüseyin Zorkun da bundan sonra Özel Yükselen Işıklar Anaokulu ile ilgili çalışma ve etkinlikleri yapacağı etkin haber ve tanıtım çalışmaları ile basına ve kamuoyuna aktaracağını söyledi. – Sinan Seyfittinoğlu-