Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Duduoğlu ‘’Bizim hizmetten başka amacımız yok’’

İskenderun’un yerel seçim atmosferi,

İskenderun’un yerel seçim atmosferi, CHP adayı Av. Mehmet Duduoğlu’nun saha ziyaretleriyle devam ediyor. Duduoğlu, yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde halkla buluşmalarını sürdürüyor.
Duduoğlu, yaptığı açıklamalarda, “İskenderun’da 10 yıldır iktidar partisi var. İnanın Karaağaçtan Karayılan’a kadar Cırtıman Cebike’ye kadar düzgün yolumuz yok. Altyapımız yok. Çöpler toplanmıyor. Her yer sinek ilaçlama yok. Yani iktidar partisinden bir belediyenin hiçbir şey yapmadığı, biz aday olduktan sonra daha iyi görüyoruz. Problemler yumağındayız.” diyerek mevcut durumu değerlendirdi.
Adaylık sürecine dair düşüncelerini de paylaşan Duduoğlu, “Benim tek bir dileğim var: Eğer bizi biraz tanıyorsanız, bizim hizmetten başka bir amacımız yok. Çok güzel bir kadro kurduk. İskenderun’a yakışır bir kadromuz var. Elektrik Mühendisinden Eczacıya, mühendisimizden işçi emeklimize, sendikacımıza kadar insanlar var. Hem emeğin hakkını koruyacak hem çiftçinin hem kentteki insanın ve iş verenin hakkını koruyacak bir yerel yönetime ihtiyaç var. Bizler bu bilinçle karşınıza geldik.” şeklinde konuştu. –  Yusuf Cemil Karaçay-