Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hüseyin Aksoy’a Destek Artıyor

Antakya’da seçim atmosferi yükseliyor. CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında Antakyalılarla buluşarak projelerini paylaştı.

Antakya'da seçim atmosferi yükseliyor.

Yoğun sevgi gösterileri eşliğinde vatandaşlarla bir araya gelen Aksoy’un projeleri büyük destek gördü.

Aksoy, seçim çalışmaları çerçevesinde Antakya’daki Semt Pazarı ile Kuruyer, Oğlakören, Arpahan, Alaattin, Saçaklı, Maşuklu ve Derince Mahallelerini ziyaret etti. Halkın yoğun ilgisi ve alkışlarıyla karşılanan Aksoy, projelerini vatandaşlarla paylaşarak destek istedi.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve HBB Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da katıldığı ziyaretlerde, Aksoy’un öncelikli hedeflerinden biri olan esnaflara destek olmak için Esnaf Destek Bürosu kuracağını belirttiği öğrenildi.

Aksoy’un projeleri arasında kadınlara yönelik Kadın Dayanışma Merkezi ve Bizim Kadınlar, Bizim Çocuklar projesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Antakya’m Kart, esnaflara destek sağlamak için Esnaf Destek Bürosu kurulması gibi önemli adımlar yer alıyor.

Ayrıca, gençlere yönelik Gençlik Merkezi ve İstihdam Ofisi gibi projelerin de Aksoy’un gündeminde olduğu belirtildi. Vatandaşlar, Aksoy’un açıkladığı projelere alkışlarla destek verirken, seçim atmosferi giderek hareketleniyor. – Yusuf Cemil Karaçay –