Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dönmez’in hedefi İskenderun’u kalkındırmak

Cumhur İttifakı’nın İskenderun Belediye

Cumhur İttifakı’nın İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Dönmez, Hatay Dernekler Platformu çatısı altında bulunan dernek yöneticileriyle bir araya geldi. MAR-DER’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, İskenderun’un geleceği ve kalkınma stratejileri masaya yatırıldı.
Başkan adayı Mehmet Dönmez, ziyarette yaptığı konuşmada, bir kentin kalkınması için vizyonun hayati önem taşıdığını vurgulayarak, doğup büyüdüğü İskenderun’u daha ileri bir noktaya taşımak için kararlılıkla çalışacağını ifade etti. Dönmez, “Tüm işlerimi bir kenara bırakarak, şehrimizi hak ettiği değere ulaştırmak için yola çıktım. Hazırım ve 24 saat esasına dayanarak şehrimizi kalkındırmak için çalışacağım.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, Tunceliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Derviş Açıkgöz, Birecikliler Derneği Başkanı Bülent Şekerlisoy, Siirt Batmanlılar Derneği Başkanı Yaşar Araç, Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetiminden Mehmet Çağlar ve MAR-DER Başkanı Salih Bayar’ın katılımıyla gerçekleşti.
MAR-DER Başkanı Salih Bayar ise yıllardır tanıdığı Mehmet Dönmez’in İskenderun’un geleceğini en güzel şekilde inşa edeceğine inandığını belirtti. Bayar, şehrin en güzel hizmetleri hak ettiğini vurgulayarak, Dönmez’e desteklerini dile getirdi.


Ziyaretin sonunda Dönmez, Bekbele, Bitişik, Orhangazi ve Çınarlı Mahallelerinden gelen vatandaşları gönül sofrasında ağırladıklarını belirterek, katılım gösteren tüm hemşehrilerine teşekkür etti. “Allah birliğimizin ve beraberliğimizin bozulmadığı nice Ramazanları bizlere nasip eylesin.” dedi. – Yusuf Cemil Karaçay-