Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Duduoğlu, İskenderun’un güzelleşeceğine inanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İskenderun

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında İskenderun Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek belediyecilik hizmetleriyle esnafın yüzünü güldüreceğini belirtti. Duduoğlu, “İskenderun çok güzel” olacak sloganıyla çıktığı yolda esnafın taleplerini dinledi.
Duduoğlu, küçük sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafların karşılaştığı altyapı eksiklikleri, güvenlik endişeleri ve çevre düzenlemesi gibi sorunları bildiğini ifade etti. Esnafı ilgilendiren bu sorunları çözmek için İskenderun Belediyesi olarak esnafın katılımını artırmak ve sesini duyurmak için düzenli toplantılar veya danışma ortamları sağlayacaklarını belirtti.
Duduoğlu’nun esnaf ziyareti, İskenderun Tayfur Sökmen Bulvarı’ndan başlayıp Küçük Sanayi Sitesi’ndeki esnafla buluşarak gerçekleşti. Ziyaretine CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, CHP İl Başkanı Hakan Tiryaki, İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, Belediye Meclis üyesi adayları, ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti. – Yusuf Cemil Karaçay-