Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ceylan: ‘’Bütün sorunları ben çözeceğim’’

İskenderun’un Bekbele Mahallesi’nde vatandaşlarla

İskenderun’un Bekbele Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, açıklamalarda bulundu. İftar sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ceylan, “İmar yok! Hizmet yok! İyi niyet hiç yok!” diyerek mahallede yaşanan sorunlara dikkat çekti.

Bekbele Mahallesi’nin, beldeden mahalleye dönüştüğü günden beri hak ettiği hizmeti alamadığını belirten Ceylan, mahalle sakinlerini oy deposu olarak görenlere güvenmeyeceklerini ifade etti. Ceylan, “Ders verme zamanı 31 Mart!” diyerek halkı seçimlerde doğru tercih yapmaya çağırdı.

Mahalle sakinlerine seslenen Ceylan, “Artık içi boş vaatlere karnımız tok. Yapmak isteyenler 10 yıldır yapardı. Ne yaptılar? Oyları aldılar, kayboldular. Ne suyumuz, ne yollarımız ne de imarımızı çözdüler. Yeter! İskenderun artık ders verme zamanı gelmiştir. İşte karşınızdayım, bu bölgenin sorunlarını en iyi ben biliyorum. Seçimlerden seçimlere değil, her gün bu bölgeye geliyorum. Sizin kardeşiniz, ağabeyiniz olarak söz veriyorum. Ben yapacağım, Allah bana o makamı nasip ederse imarı da yolları da her türlü mahallenin sorununu da ben çözeceğim.” şeklinde konuştu. – Yusuf Cemil Karaçay-