Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hatay BŞB ile ASB İşbirliği: Madenboyu’nda Eğitim Merkezi Açıldı”

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Almanya merkezli yardım kuruluşu Arbeiter-Samariter-Bund (ASB) işbirliğiyle tamamlanan Antakya ilçesi Madenboyu Etüt Merkezi’nin açılışı geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleşti.

Açılış törenine; Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Adnan Özkaya, ASB Genel Müdürü Mr. Carlsten, Büyükşehir Belediyesi ve ASB yetkilileri, Alman misafirler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Adnan Özkaya, Alman kuruluşla birlikte gerçekleştirdikleri Madenboyu Etüt Merkezi’nin, eğitim alanında bir eksikliği gidereceğini vurgulayarak: “Bu projede emeği geçen herkese, özellikle ASB yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hatay’a ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ASB yardım kuruluşu adına söz alan Mr. Carlsten ise, ASB olarak toplumlara yardım etmek ve insanların yaşamlarını iyileştirmek için çalıştıklarını belirtti ve burada açılan eğitim kurumunun da bu amaçlar doğrultusunda hayata geçirilen bir proje olduğunu ifade etti. – İlyas Yiğit-