Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şefik Çirkin: “Hatay siyaseti kirlenmiştir”

İYİ Parti Milletvekili Şefik

İYİ Parti Milletvekili Şefik Çirkin, son gelişmelerle ilgili olarak Hatay siyasetini kirlenmiş olarak tanımlayarak, Hatay Valisi ile Hatay ve İskenderun başsavcılıklarını göreve çağırdı. Şefik Çirkin, TİP adayı Gökhan Zan’a ilişkin yaşanan gelişmelerin yanı sıra genel olarak Hatay’daki siyasi atmosferin olumsuz etkilendiğini belirtti.

Çirkin, Gökhan Zan’a dair kaset skandalının siyaseti kirlettiğini ve TİP’in aceleci davranışının kafaları karıştırdığını dile getirdi. Adaletin önemine vurgu yaparak, adil bir kararın yargının vereceğini belirtti ve kendilerinin ne avukatı ne de savcısı olduklarını söyledi.

Özellikle, Gökhan Zan’ın rüşvet iddialarının ortaya atılmasının ardından AKP’nin bu durumu siyasi malzeme olarak kullanma çabalarına dikkat çeken Çirkin, bu durumun sadece maddi değil aynı zamanda siyasi bir boyutu olduğunu vurguladı. Hatay’da siyasetin temizlenmesi gerektiğini ifade eden Çirkin, sorumluların bulunması ve adaletin yerine getirilmesi çağrısında bulundu.

Hatay Valisi ve Hatay Cumhuriyet Başsavcılarına açık bir çağrıda bulunan Çirkin, bu olayın siyasilerin maskelerinin düşmesine vesile olmasını ve halkın güvenini yeniden kazanmayı hedefledi. Siyasetin FETÖ tarzı yöntemlere başvurmasının önlenmesi gerektiğini belirten Çirkin, olayın sadece iki dolandırıcının işi olmadığını ve gerçeklerin hukuki zeminde ortaya çıkarılması gerektiğini vurguladı. – Adil Yeşildağ-