Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ceylan abartılı projelere karşı

İskenderun’un yerel seçim atmosferinde,

İskenderun’un yerel seçim atmosferinde, İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Seçim kampanyası kapsamında İskenderun Millet Parkı’nda halkla bir araya gelen Ceylan, “Abartılı Projelere İnanmıyoruz!” mesajı verdi.

Ceylan, İskenderun’un hala depremin zorlu süreçlerini yaşayan insanlarının şikayetlerini duyduğunu belirterek, “Ne yazık ki hala temel ihtiyaçlarını güçlükle karşılayan insanlarımız var. Bu süreçte büyük projeleri anlatmak haksızlık olur. İskenderunlu hemşehrilerimiz, gözle görülür temel ihtiyaçlarını karşılamamızı bekliyor. Benim en büyük projem, halkımızın huzur ve güven içinde yaşayacağı bir İskenderun oluşturmaktır ve buna hazırız.” şeklinde konuştu.

 

Ceylan ayrıca, “Belediye’nin Gayesi Hizmettir” diyerek, “Belediye olarak çocuklarımızdan başlayan, ev hanımlarına ve emeklilerimize sunacağımız, ekonomik alanda enflasyonun altında ezilmeyen insanca yaşama hakkına tekrardan kavuşacağı hizmetlerimizi sunacağız. Bizim gayemiz, Belediye ile vatandaşın arasında köprüyü en doğru hizmetlerle kurmaktır. Bunu başaracağız.” sözlerini dile getirdi.