Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP Adayı Öntürk’ten Personel Mesajı

AKP’nin Hatay Büyükşehir Belediye

AKP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan personele yönelik önemli bir mesaj verdi. Öntürk, personelin emeğinin ve hakkının teminatı olacaklarını vurgulayarak, herhangi bir olumsuz durumun olmayacağını belirtti. Ayrıca, yeni dönemde tüm kadroların daha iyi şartlarda, güçlü bir şekilde çalışacağını ve Hatay’ı el birliğiyle ayağa kaldıracaklarını ifade etti.

Öntürk, Hatay’ın güzelliklerini ve birlikte yaşama ruhunu en iyi şekilde temsil edeceklerini, şehri daha yaşanabilir kılacaklarını ve herkesin yüzünü güldürecek projeleri olduğunu söyledi. Ayrıca, Hatay’da yaşayan herkesin yüzünü güldürmek için kararlı bir şekilde çalışacaklarını ve şehrin sorunlarını çözüm odaklı yaklaşımlarla ele alacaklarını vurguladı. Öntürk, sosyal sorumluluklarını da eksiksiz yerine getirerek Hatay’ı herkes için daha iyi bir yer haline getirmek için çaba göstereceğini belirtti.

Son olarak, seçim sürecinde birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini vurgulayarak, Hatay’ın daha ileriye taşınacağını ve herkes için daha iyi bir yaşam standardı sağlanacağını ifade etti. – İlyas Yiğit-