Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ilçe binasında balkon çöktü! Başkan yardımcısı vefat etti

CHP ilçe binasında balkonun

CHP ilçe binasında balkonun çökmesi sonucu ağır yaralanan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz, hayatını kaybetti. Tavas ilçesindeki resmi olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı sırada meydana gelen bu trajik olayda, 3’ü ağır olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Kutlamalar sırasında ağırlığı daha fazla kaldıramayan balkon, üzerindekilerle birlikte çöktü.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Ancak başına darbe alan ve hayati tehlikesi bulunan Mehmet Palaz, tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, beraberinde CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile bir açıklama yaparak, yaşanan bu acı olaya değindi. Horzum, “31 Mart seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre yaşadığımız sevincin yanında bir de üzüntü yaşadık. Tavas İlçe Örgütümüzde Başkan Yardımcımız Mehmet Palaz, dün akşamki kutlamalar sırasında balkon çökmesi sonucu hastaneye kaldırıldı ve biraz önce kendisinin vefat haberini aldık. Ailesine ve partimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi. – Yusuf Cemil Karaçay-