Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MKÜ’de toplu iftar yemeği

Mustafa Kemal Üniversitesi kampüsünde

Mustafa Kemal Üniversitesi kampüsünde kurulan 100. Yıl Köyü’nün destekçilerinden İntermobil Otomotiv ile üniversite işbirliğinde, Merkez Yemekhane binasında toplu iftar yemeği düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can, Prof. Dr. Erhan Yengil, Prof. Dr. Mehmet Turan ve birimlerden çalışanlar da katıldı.

Geleneksel Hatay lezzetlerinin sunulduğu iftar yemeğinde, İntermobil Otomotiv Genel Başkanı Rıfat Perahya ve ekibi de yer aldı. Rektör Eren, Perahya ve ekibini makamında ağırlayarak, 100. Yıl Köyü’ne ve iftar organizasyonuna katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Perahya’ya, tüm ekibe teşekkürlerini ifade eden Rektör, hatıra takdiminde bulundu.

Bu anlamlı etkinlik, üniversite ile iş dünyası arasındaki işbirliğinin ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı. İntermobil Otomotiv’in destekleriyle düzenlenen iftar, üniversite camiası ve iş dünyası temsilcilerini bir araya getirerek, anlamlı bir paylaşım ve birlik duygusunu pekiştirdi.

(Adil Yeşildağ)