Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Can Baram Vazgeçti: Selim Baturoğlu Meclis Üyeliğine Seçildi” 

Antakyalı müteahhit iş insanı

Antakyalı müteahhit iş insanı Can Baram, AKP listesinden Antakya Belediye Meclis Üyeliği adaylığından liste teslimi son gününde ayrıldı. Yerine Selim Baturoğlu konuldu ve seçildi. 

Can Baram, süreci şu şekilde özetledi: “Kadim şehrimiz Antakya’nın, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Antakya Belediyesi başta olmak üzere 10 ilçeyi ciddi bir meclis çoğunluğuyla kazanmış bulunmaktayız. Seçime 4-5 ay kala yerle bir olan şehrimizi bir an önce ayağa kaldırmak için, değerli milletvekilimiz Adem Yeşildal ve kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk ile toplantılara start verdik. İlerleyen günlerde Antakya ve Ankara’da yaptığımız toplantılarla olumlu adımlar atmaya ve ciddi bir yol almaya devam ettik. Değerli milletvekilimiz Adem Yeşildal ve kıymetli başkanımız Mehmet Öntürk’ün büyük çabalarıyla tahmin ettiğimiz gibi mutlu sona Allah’ın izniyle kavuştuk. 

İlk işimiz olarak Hatay’ı ayağa kaldırmak için daha önceden kurulması planlanan komisyona seçildiğimden, her zaman Antakya’da bulunamayacağımdan ve meclis toplantılarına katılamayacağımdan dolayı, benim yerime 3. sıra kontenjan adayı olarak bizim cemaat üyelerimizden Vakıf yönetim kurulumuz ve Fadi Hurigil başkanımızla istişare ederek Elektrik Mühendisi Selim Baturoğlu’nun meclis üyeliğine aday olması hususunda listelerin son gün tesliminde mutabakata vardık. Öncelikle Selim Baturoğlu kardeşime Ak Parti Kontenjan 3. sıra meclis üyeliği hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Her zaman yanında olacağımı bildirir, sevgi ve saygılarımı sunarım.”  – Adil Yeşildağ-