Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yapar’dan Hızlı Başlangıç: Asfaltlama Başladı

Antakya’da depremden sonra yeniden

Antakya’da depremden sonra yeniden inşa ve ihya süreci hız kazandı. Göreve yeni başlayan Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, kentte bozuk yolların asfaltlanması için talimat vererek hızlı bir başlangıç yaptı.

Yapar, 90 günlük seçim sürecinde 95 mahallede vatandaşlara verdikleri sözlerin kendileri için senet olduğunu belirtti. Seçim döneminde halkın yanında olacaklarına söz verdiğini hatırlatan Yapar, “Yeni dönemde geçmişten kalan işleri tamamlamak hem de halkımıza söz verdiğimiz icraatlarımızı, çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirmek adına bir gayretin içinde olacağız. Allah nasip ederse aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek bizim hedefimiz. Şehrimize hizmet etmek bizim için büyük bir onur, büyük bir gururdur. Seçim döneminde halkımızla paylaştığımız projeleri hem de bu şehirde yaşayan bütün kesimlerin bizden beklentilerini karşılamak durumundayız. Böyle bir görevimiz var. Böyle bir sorumluluğumuz var. Böyle bir zorunluluğumuz var. Allah mahcup etmesin inşallah bu dönemde güzel işlere beraber imza atacağız” dedi.

Asfalt Çalışmalarıyla Hızlı Başlangıç

Yapar, göreve başlar başlamaz kentte bozuk yolların asfaltlanması için talimat verdi. Park ve bahçeler ile çok amaçlı salonlardan sonra asfalt çalışmalarına da başlandı.

Başkan Yapar, “Halkımızın yanında olacağımıza söz verdik. Yeni dönemde geçmişten kalan işleri tamamlamak hem de halkımıza söz verdiğimiz icraatlarımızı, çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirmek adına bir gayretin içinde olacağız. Allah nasip ederse aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek bizim hedefimiz. Şehrimize hizmet etmek bizim için büyük bir onur, büyük bir gururdur. Seçim döneminde halkımızla paylaştığımız projeleri hem de bu şehirde yaşayan bütün kesimlerin bizden beklentilerini karşılamak durumundayız. Böyle bir görevimiz var. Böyle bir sorumluluğumuz var. Böyle bir zorunluluğumuz var. Allah mahcup etmesin inşallah bu dönemde güzel işlere beraber imza atacağız” dedi. – Yusuf Cemil Karaçay-