Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmet Öntürk’e Tebrik Ziyareti İGC’den

31 Mart yerel seçimlerinin

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı adayı Mehmet Öntürk, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ağırladı. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler, Öntürk’ü ziyaret ederek tebrik etti.
Atar, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Hatay’ın birleştirici gücü olmak için çaba harcadıklarını ve bölgenin hafızası olan gazetecileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, “Yapılan yerel seçimlerin ardından yeni göreviniz için sizi tebrik ediyorum. Seçim kampanyanızda vurguladığınız gibi, önceliğiniz Hatay oldu. Deprem bölgesi Hatay’ın yeniden yapılandırılması için size kolaylıklar diliyorum” dedi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ise, “Şu anda Sayıştay ekipleri inceleme ve denetimlerini yapıyor. Yapılan her şeyi kamuoyuyla paylaşacağım. Dünkü sözlerim bugün de geçerlidir. Hatay’ın tüm ilçelerine eşit ve adil hizmet sunacağız. Verdiğimiz sözleri tutacak, milletimize hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

(Yusuf Cemil Karçay)