Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilerden Kaymakama Çocuk Bayramı Talepleri

İskenderun’da 23 Nisan Ulusal

İskenderun’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Mevlana İlkokulu öğrencileri, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek’i ziyaret etti. Bayramın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılını kutlayan öğrenciler, kaymakamın makamında önemli taleplerini dile getirdiler.
Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Bugünün çocukları, yarının yöneticileri sizler olacaksınız. Bizler bu makamlarda olmayacağız, sizlere inanıyoruz.” dedi.
Makam koltuğuna oturan öğrencilerden Ecrin Biçer, duygu ve düşüncelerini ifade ederek okuldaki çocukların rahatça oyun oynaması için spor malzemelerinin tamamlanmasını talep etti. Diğer öğrenciler ise şehirdeki yolların daha kaliteli hale getirilmesini isteyerek, bozuk yolların kazalara neden olduğuna dikkat çektiler.
Ziyaretin anısını kaydetmek isteyen Zeynep Mengüllüoğlu, İskenderun Kaymakamlığı şeref defterine günün anlamına dikkat çeken düşüncelerini yazdı. Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ise kendisini ziyaret eden öğrencilere Fenerbahçe forması ve satranç takımı hediye etti. – Yusuf Cemil Karaçay-