Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atalay, Araştırma Komisyonu istiyor 

6 Şubat depreminin ardından

6 Şubat depreminin ardından kaybolan aileler, sevdiklerini bulma umuduyla çabalıyor. Bulut Özgül, Rönesans Rezidans’ta 16 aylık kızı Esila ve eşi Meryem ile birlikte yaşıyordu. Ancak deprem gecesi yaşanan felaket, ailenin hayatını altüst etti. 

Eşi ve kızı enkaz altında kalan Bulut Özgül, 14 aydır onları arıyor. Ancak hala bir iz bulamamanın acısını yaşıyor. Özgül, “Kızımın yürüdüğünü sadece 7 gün görebildim. Tek istediğim onlardan bir iz bulmak. Ziyaret edecek bir yer arıyorum, sığınacak bir yer arıyorum” diyor. 

Bulut Özgül’ün acılı sesine kulak veren seçilmiş Hatay Milletvekili Can Atalay, TBMM’de harekete geçilmesi için çağrıda bulundu. Atalay, enkaz dökülen alanların yeniden aranması ve deprem kayıpları için TBMM’de araştırma komisyonu kurulması gerektiğini vurguladı.   

Atalay, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:  

“Bulut Özgül, Hatay’daki Rönesans Rezidans’ta 16 aylık kızı Esila ve 32 yaşındaki eşi Meryem Özgül ile yaşıyordu. 6 Şubat depremi gecesi Bulut Özgül nöbetteydi. 

Eşi ve kızı Esila, enkaz altında kalmıştı. Enkaz kaldırma çalışmaları boyunca diğer insanlarla birlikte iş makinelerinin başında beklediler. Ancak Meryem Özgül ve Esila’dan hiçbir iz bulunamadı. 

Bulut Özgül, 14 aydır, kızı ve eşini arıyor. Bulut Özgül “Kızımın yürüdüğünü sadece 7 gün görebildim. Tek istediğim onlardan bir iz bulmak. Ziyaret edecek bir yer arıyorum, sığınacak bir yer arıyorum” diyor. 

Bulut Özgül’ün sesini duyun. 

ENKAZ DÖKÜLEN ALANLAR YENİDEN ARANSIN.  

DEPREM KAYIPLARI İÇİN TBMM’DE ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULSUN.”  – İlyas Yiğit-