Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’un penaltısı gasbedildi

Süper ligin en sessiz

Süper ligin en sessiz belki de hiç konuşmayan yönetim kurulu ve teknik heyeti Hatayspor’da.
Sezon başından beri uğradığı çok sayıda haksızlıklara karşı tepki göstermeyen Hatayspor kulübü bu sessizliğin acı faturasını çekiyor. Son haftalarda üst üste hakem hataları ile rakipten yana hakem tercihleri Bordo-beyazlı ekibin geldiği noktada önemli etkenlerden biri.

Son Gaziantep FK maçında Bordo-beyazlı ekibin atağında ev sahibi ekibin defans oyuncusunun eline çarpan top hakemlere göre penaltıyı gerektirir. Ama maçı yöneten Halil Umut Meler oralı bile olmadı,VAR’a da gitmedi. Gaziantep FK’nin faul bile verilmeyecek pozisyonunda da Gaziantepli futbolcunun yene düşmesini önce frikik ile cezalandırdı daha sonra hareketin 18 içinde olduğunu belirterek kararını PENALTI olarak değiştirdi..
Tarafsız eski hakemler,gözlemciler, yorumcular maç hakemi Halil Umut Meler’in Hatayspor lehine vermediği penaltı kararı ve yine Hatayspor aleyhine verdiği faul olmayan penaltı kararları nedeniyle eleştiriyor. İşte bunlardan biri TRT futbol yorumcularından yılların hakemi, MHK üyesi Bünyamin Gezer, maçın hakemi Halil Umut Meler’i sert üslupla eleştirerek şunları söylüyor: “Sen bu ekibinle bu kafayla mı Avrupa’da maç yöneteceksin? Avrupa’da bu hatayı yaparsan aynı gece uçak ile Türkiye’ye gönderirler seni.”

Bünyamin Gezer kim?
Hatayspor’un hakkının yenildiğini, aleyhine verilen penaltı kararı ile haksızlığa uğratıldığını mağdur edildiğini söyleyen tarafsız eski hakem Bünyamin Gezer; yıllarca düdük öttürdü. Emekli polis memuru. 2011 yılında hakemliği bıraktı.. Hakemlik kariyeri sonrasında Merkez Hakem Kurulunda görev aldı Halen köşe yazarlığı ve futbol yorumculuğu yapmakta. – Mehmet Durmaz-